Middag

Hittade ett par fina bitar kött i affären i morse så det blev stekt kött, blomkålspuré sallad och en god sås gjord på grädde, soja, kokvattnet från blomkålen, skyn från köttet, glutenfri soja och en smält Boursin (mjuk vitlöksost)
Väldigt gott blev det med ett par glas rött. Ravens Woods Zinfandel...

Nu blir det Melodifestivalen med lite mörk choklad. Det är ju lördag.

Jo, det är tomater i salladen. Man ska ju inte äta så mycket röda grönsaker i och med att de innehåller mer socker (kolhydrater) men i och med att hela familjen ska äta så får man göra lite eftergifter ibland. Speciellt när man har mindre barn. Går ju inte liksom säga att de måste äta tomater men inte jag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0